Jakto.se satsar på oss kvinnor!

Jag har precis börjat blogga på jakto.se, utöver min egen blogg som jag började med i januari nu i år.

Jagande kvinnor är på frammarsch! Jakto.se har via min blogg startat en satsning på oss för att vi ska kunna hitta rätt prylar till ett aktivt liv. Jag började jaga vid tidig ålder och var den enda kvinnan i min bekantskapskrets som jagade. Därför var jag tvungen att själv hitta på knep och utforma min utrustning så att den skulle passa mina behov i skog och mark. Jag vet att det inte alltid är lätt att finna passande vapen, kläder, kängor, ryggsäck med mera, och speciellt som kvinna.

Första gången jag skulle köpa riktiga jaktbyxor var jag tretton år och vi hittade inte ett enda par i jaktbutiken som passade. Om jag inte ville ha byxorna vid knäna förstås… Tillslut fick jag dock tag i ett par gröna byxor från Lottakåren som jag kunde använda. Idag är utbudet tack och lov annorlunda. Det finns numera ganska gott om damanpassade kläder och jaktprylar. Det svåra i dagsläget är kanske inte att hitta ett par byxor (till exempel), utan få tips och råd om vilka som är vettiga att köpa och som ger valuta för pengarna.

Ni tjejer/kvinnor som är aktiva jägare, funderar på att börja eller helt enkelt gillar att vara ute i naturen får gärna skriva till mig och fråga om jakt, utrustning eller något annat som ni funderar på. Jag är ingen expert, men jag kanske kan bistå er med min egen erfarenhet och kunskap. Eller ni själva kanske har tips eller en spännande jakthistoria som ni vill vidareförmedla? Skriv då till mig så tar jag upp det i min blogg på jakto.se. Även karlar får så klart ställa frågor och komma med tips! Allt är välkommet!

På jakto.se kommer jag först och fråmst att blogga om jakt och friluftsliv. Men även tipsa om diverse prylar som är användbara, roliga eller rent nödvändiga att ha som jägare. Jag kommer att ta upp en del grejer här också. Somsagt, ni jägare som läser detta får gärna tipsa mig om saker och ting som ni tycker är bra så kan jag skriva om det och tipsa vidare.

Bästa hälsningar /Sara


JAQT-tjejer

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s