Välkommen hit!

Så här ser alltså min nya blogg ut. Den är väldigt lik den förra men wordpress är ett bättre verktyg att arbeta med så därför valde jag att byta. Jag har som sagt inte kommit i underfund med hur allting fungerar, därför kommer bloggen att förändras en del första tiden. Har jag missat att länka till någon eller om Ni har några andra synpunkter så skriv gärna!
 Jag ska försöka uppdatera oftare och lovar många bilder. Välkommen hit!

5 tankar på “Välkommen hit!

  1. Grattis till din nya blogg. WP är helt klart ett bra verktyg och du kommer säkert underfund med finesserna allt eftersom. Men du lär få svårt att hinna med för nu är det ju bara dagar kvar innan det äntligen drar igång igen 🙂

  2. Blev jättefint=) Ska följa den och dina vackra bilder;=) Hinner du jaga något?..Eller kanske den lilla följer med?..1:a september börjar hjortjakten här, med hornbärande djur, och kalvar. Vi har fått in flera hordar av hjortar i år! Och rådjursstammen håller sig borta då! Vet inte vilket som är bäst? Hundarna driver ju bägge djurslagen..så det återstår att se, när drevjakten börjar! Kramen;=) Skitjakt på dig, om du ska ut till skogs:=)!!

  3. Då har man hittat till din nya sida, ska bli fortsatt intresant o följa dina äventyr i Skogen. Snart är det dags för Älgjakt, har bara två arbetsdagar kvar tills man har mini semster med Älgjakt här i byn. Bockjakten och Skogsfågeljaktens premiärerna är avklarade.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s