Älgjaktstart

Nu börjar det brännas! Snart börjar det som man gått och väntat på så länge: Älgjakt’n. Det ska bli spännande och roligt. Jag hoppas att det inte blir en lika varm vecka som ifjol. Då det mest kändes som om man ville jaga i stövlar och bikini och hundarna orkade knappt en halvdag innan tungan hängde halvvägs till backen. Det återstår att se, just nu verkar det kunna bli en hel del regn. I vilket fall hoppas jag att det går bra för laget och att vi får höra musik i form av hundskällning i skogen.
    Nils åker till sina jaktmarker och blir borta där en vecka. Mina bägge systrar och Klaras sötaste kusin Elvira här hemma i byn och det är så mysigt! Jag har som sagt turen att ha barnvakt av Klaras mormor på dagarna och jag tror faktiskt att det kommer att vara lättare för Klara än för mig. Men jag ska verkligen passa på att njuta av jakten och tiden i skogen!

Önskar er en riktigt god jaktlycka och härlig start på höstens äventyr!

7 tankar på “Älgjaktstart

  1. Ja det är inte många timmar kvar nu innan det hela börjar. Jag längtar tills i morgon bitti. Det rökta Älghjärtat är på upptining för att tas med i morgon bitti. Så skitjakt på dig.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s