Persiljebiffar

600g älgfärs
2dl finhackad persilja
1 gul lök
1 ägg
1 kokt potatis
1 tsk salt
1 1/2 tsk grovmalen svartpeppar
1 1/2 tsk paprikapulver

Finhacka löken och pressa potatisen. Blanda med persiljan, ägget och kryddorna och rör ner i köttfärsen. Forma till biffar och bryn på bägge sidor i stekpanna. Servera med gräddsås, potatis och sallad.
     Persilja innehåller mycket karoten (omvandlas till A-vitamin i kroppen), järn, c-vitamin och kalcium och är därför inte bara en väldigt god men också väldigt nyttig krydda!

3 thoughts on “Persiljebiffar

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s