Café Skogsblommorna

Igår for vi på en liten utflykt i kallvädret till byn Skog. Jag får faktiskt skämmas men jag har aldrig varit där förut. Och inte visste jag att de hade en otroligt vacker utsikt över Malgomaj med självaste Björnberget i bakgrunden! I Skog besökte vi Café Skogsblommorna. Det är två damer som bedriver Café och loppis i en gammal Filadelfialokal. Där drack vi te och åt västerbottenskorpor och självklart gjorde jag några fynd på loppisen. Det är helt klart värt ett besök om man har vägarna förbi. De ha öppet varje lördag.

IMG_4159
En vacker virkad duk, en burk, några böcker och så den lilla porslinskatten som var så ful att jag inte kunde motstå den.

IMG_4160Mest nöjd är jag nog med dessa två barnböcker. Bägge två för en femkrona!

IMG_4162
Skidlöpar-Misse drar ifrån minsann!

3 tankar på “Café Skogsblommorna

  1. Skidlöpar-Misse ser ut att ha väldigt mysiga bilder. Den får jag ta och kolla upp. Gammal bok men det är visst ett av våra bibliotek som eventuellt har den kvar.

  2. Tyvärr är den svenska översättningen inte bra. Texten är inte alltid samstämmig med bilderna och det är dålig logik i sammanhangen. Kanske originaltexten inte var bra heller. Men uppslaget och bilderna toppen! Så jag har omarbetat texten en smula. Nu kommer knappast boken ut i ny upplaga, men om någon vill ha min version, så kan jag sända den per e-post.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s