Klara stunder

Klara hinner verkligen med allt! Häromdagen hittade hon en kokt potatis och gjorde sedan potatismos bland alla räkningar och papper. Sedan tog hon en stol och kikade igenom alla lådor i byrån i hallen och smakade på handspriten. Jag satt och ammade och hörde ett fasligt frustande och fräsande och Klaras lilla röst som sa: ”dålit, dålit!”. Hon drar fram alla kastruller och kokar godis av kylskåpsmagneterna som hon ska bjuda katten på. Vid läggdags är det en massa saker som ska med. Tutten, Kissen, Mammahunden, Nalla, Mysfilten och sist men inte minst Bäbä. När jag sen säger ”Godnatt, mamma älskar dig” vill hon att jag ska räkna upp alla som älskar henne. Och det är inte så få det…!
Klara har till och med lyckats slå på en av plattorna på spisen så det börjat brinna i köket! Min käre sambo hade glömt att vrida på den där off-knappen. Det blev som tur var inga skador i köket och Klara satt i godan ro och läste i korgen med alla gosedjur.

Klara gillar verkligen att läsa, fast hon tittar så klart mest på bilderna. Alla som hälsar på drar hon in på rummet och vill att de ska läsa för henne. Hon är en bokslukare bokstavligt talat också för de flesta böcker har hon ätit och tuggat på lite här och var. Men kanske mest av allt älskar hon musik och det ser väldigt roligt ut när hon struttar omkring i huset och dansar. Igår stod hon och dansade ovanpå damsugaren och samtidigt som Sofie satt nedanför i babysittern och skrattade ett bubblande och gurglande bäbisskratt. Sådana stunder får ett mammahjärta att svämma över! P1030251Att få leva så nära inpå en liten människa som hela tiden upptäcker livet är verkligen helt fantastiskt!

P1030246

Här undrar vi vad Lilltrumpa har för sig i Soluret

P1030245Mammas busfrö!

1 tanke på “Klara stunder

  1. Hon är för söt. Får ett leende på läpparna när ja läser detta de är för söt de små. Cecilia brukar ta mina grytor å ena stekpanna å ska laga mat på sin spis å servera på hennes små talrikar. De har mycket fantasi ibland undrar man va de tänker å får allt ifrån. Hoppas de är bra med er var så länge sedan vi sågs nu. Cecilia fråga ibland efter Klara vad hon gör måste försöka träffas snart så Cecilia å Klara få leka

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s