Juldagarna

Så var julhelgen över. Det går alltid så fort! Jag jobbade juldagsnatten och annandag jul, men julafton var jag ledig och den firade vi hemma hos oss. Det var riktigt mysigt med nästintill snöstorm ute och sprakande brasa i kaminen. Och dessutom fylldes huset av lukten av nygriljerad skinka och doft av barr och skog från julgranen. Klara var väldigt förväntansfull inför tomten och hon var så glad att han hade läst hennes önskelista för hon fick allt det som hon önskat sig. En gunghäst, ett hopprep och en bok. Sofie var mest förvånad inför den konstiga figuren i skägg men rädd blev hon i alla fall inte. Julen är verkligen en tid som är till för att umgås med släkt och vänner och den behövs när dagarna är så korta. Men nu har det ju vänt och fortare än man anar är ljuset tillbaka.

jul1Nu har tomten tömt säcken på alla julklappar!

jul3

Klara och Sofie när vi tog julkort. Inte det lättaste!

IMG_6057Julmaten. Som vi snart ätit av i en vecka nu. Vi hade sån tur att min pappa kom med rökt älgkött, älgkorv och enedricka dagen innan julafton. Och nog är det tacksamt att ha egna grisar. Hög klass på köttet från djur som haft det bra!

jul4 Förutom allt som fanns på önskelistan fick Klara en alldeles egen spark av tomten! Plus en hel hög med andra fina saker av nära och kära.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s