Vardagsnöje

Så gott som varje dag går vi en promenad och nu när det äntligen är tillräckligt med snö på backen är det på detta sätt vi tar oss ut. Perfekt för mig som slipper styra en bångstyrig tvillingvagn i snön och perfekt för Stalo som får bra träning. Han drar så pass att jag får gå i skaplig takt för att hänga med, det är bra med en stark hanhund i familjen. Pia är för ung för att dra ett sånt här lass och Vilda som är parad vill jag inte anstränga för mycket.

Ungarna älskar att åka pulka på det här viset! De tycker att det är jättekul. Jag har kopplat ett vanligt koppel till selen så att Stalo inte ska kunna dra iväg med barnen om han får se nått spännande.
102100 101

1 tanke på “Vardagsnöje

 1. Hej Anna-Sara! Vill informera om TJEJWEEKEND I NORRÅKER MED JAKT TEMA. Paxa plats den 15, 16 och 17:e augusti 2014! Maria Mattson från Norråker, Mona Eriksson från Tjärnliden och jag Miranda Frings Håf från Högland planerar en späckad helg i Norråker, Jämtland med massor av intressanta saker som gäller jakt! Vi kommer att vara 30 tjejer sammanlagt och redan nu är 14 platser tingade (efter vi gick ut med detta förrgår på FB!) Vi trodde aldrig att det skulle finnas ett sånt stort intresse! Först till kvarn gäller! Mera info om helgen kommer inom kort och det kommer att göras en FB sida angående helgen och info sida på min blogg, http://www.nogg.se/fjellripa
  Anmälan är bindande och görs till mailadressen:
  tjaderspel@gmail.com
  där du skall lämna namn, adress, email och telefonnummer.
  Välkommen erfaren som oerfaren, ung som gammal med din anmälan!
  Sprida gärna detta vidare är du snäll =)

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s